top of page
helsa-omsorg-personlig-assistans-familje
Assistans Umeå, Assistans Sollefteå, Assistans Storuman, Assistans Nordmaling, Assistans Örnsköldsvik

Om Helsa

 

Med hög tillgänglighet, närhet, professionalitet och kreativitet hjälper vi till med att skapa en fungerande vardag för våra kunder.

 

Helsa är ett norrlandsbaserat ägarlett företag
med målsättningen att vara bäst på att jobba
lösningsorienterat i nära dialog med kunden
och medarbetare. Vi skall kännetecknas av
god kvalitet, ansvarsfull tillväxt och
ett hållbart tankesätt.

Hur vi arbetar

 

Vi vet att alla människor är unika och därför krävs unika lösningar för alla våra kunder och medarbetare. Med våra kunders behov och önskemål i centrum sätter vi ihop ett team och knyter till oss de resurser och samarbetspartners vi behöver. Vi tycker att vi är som bäst när vi får vara 'spindeln i nätet' och vara kreativa när vi löser problem.

 

Trygghet är viktigt för oss. I ledande funktioner jobbar vi nära varandra så det finns alltid någon hos oss som kan hjälpa till även om din verksamhetschef är på semester. Det skapar kontinuitet både för oss som organisation och för våra kunder. Vi är en så kallad "platt" organisation utan mellanchefsnivåer och krångliga administrativa rutiner.

 

Hos oss får du en verksamhetschef som är din kontaktperson så att kunder och medarbetare alltid kan vända sig till en och samma person med sina frågor.

Vi som jobbar har många år i branschen och med personlig assistans. Vår passion är att överträffa våra kunders förväntningar och vi är övertygade om att det är en av orsakerna till att välja Helsa.

bottom of page