Jobba hos oss

 

Vi på Helsa Omsorg och Bemanning arbetar med personlig assistans som genomsyras av stort inflytande, hög tillgänglighet och god kvalitet för våra kunder och personal.

I vårt arbete vill vi skapa en ökad kvalitet för våra kunder i deras vardag och för att lyckas med det tror vi att hörnstenar som respekt, arbetsglädje och professionalitet behöver genomsyra all personal i företaget.

För att du ska kunna utföra ett så bra arbete som möjligt erbjuder vi stöd i ditt arbete med en nära arbetsledning, regelbundna personalmöten, utbildning och kompetensutveckling.

Helsa Omsorg och Bemanning är medlem i Vårdföretagarna och därmed har vi kollektivavtal och försäkringar som du omfattas av. Det borgar för trygga anställningsvillkor och ordning och reda.

Som medarbetare är du företagets viktigaste resurs och arbetet som personlig assistent är ett meningsfullt yrke med mycket glädje och utmaningar där du gör skillnad i vår kunds vardag. För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats och att alla trivs.

Är du en social och lyhörd person som tycker om att arbeta med människor och vill söka jobb hos oss som personlig assistent? Klicka på knappen och sök jobb hos oss.

BESÖKSADRESS
Storgatan 38
903 26 Umeå
E-POST
TELEFON
090 - 206 08 80
© 2021 Copyright Helsa Omsorg och Bemanning i Norden AB
Organisationsnummer: 556918-2024
Se mer information om bolaget i vår Transparensredovisning
Helsa Omsorg bedriver verksamhet med tillstånd från IVO, Inspektionen för vård och omsorg.
Medlem i
Vi har kollektivavtal.
FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER
  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på LinkedIn
Länk till Vårdföretagarna
Personlig Assistans - Famijehem - Omsorg
  • Följ Helsa Omsorg på Facebook
  • Följ Helsa Omsorg på Instagram
  • Följ Helsa Omsorg på LinkedIn