top of page
helsa-omsorg-personlig-assistans-familje
Personlig assistans Umeå, assistans Lycksele, assistans Storuman, Assistans Stockholm, Assistans Holmsund, Assistans Obbola, Assistan Sävar, Assistan Skellefteå, Assistans Hemavan, Assitans Tärnaby, Assistans Örnsköldsvik, Assistans Övik, Assistans Hörnefors, Assistan Nordmaling, Assistans Sollefteå, Assistans Sundsvall, Assistans Härnösand, Assistans Härnösand, Assistans Sundsvall, Assistans Gävle, Assistans Uppsala, Assistans Sundsvall

Jobba hos oss

 

Vi på Helsa Omsorg och Bemanning arbetar med personlig assistans som genomsyras av stort inflytande, hög tillgänglighet och god kvalitet för våra kunder och personal.

I vårt arbete vill vi skapa en ökad kvalitet för våra kunder i deras vardag och för att lyckas med det tror vi att hörnstenar som respekt, arbetsglädje och professionalitet behöver genomsyra all personal i företaget.

För att du ska kunna utföra ett så bra arbete som möjligt erbjuder vi stöd i ditt arbete med en nära arbetsledning, regelbundna personalmöten, utbildning och kompetensutveckling.

Helsa Omsorg och Bemanning är medlem i Vårdföretagarna och därmed har vi kollektivavtal och försäkringar som du omfattas av. Det borgar för trygga anställningsvillkor och ordning och reda.

Som medarbetare är du företagets viktigaste resurs och arbetet som personlig assistent är ett meningsfullt yrke med mycket glädje och utmaningar där du gör skillnad i vår kunds vardag. För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats och att alla trivs.

Är du en social och lyhörd person som tycker om att arbeta med människor och vill söka jobb hos oss som personlig assistent? Klicka på knappen och sök jobb hos oss.

bottom of page