Assistans Umeå, Assistans Sollefteå, Assistans Storuman, Assistans Nordmaling, Assistans Örnsköldsvik

Om Helsa

 

Med hög tillgänglighet, närhet, professionalitet och kreativitet hjälper vi till med att skapa en fungerande vardag för våra kunder.

 

Helsa är ett norrlandsbaserat ägarlett företag med målsättningen att vara bäst på att jobba lösningsorienterat i nära dialog med kunden och medarbetare. Vi skall kännetecknas av god kvalitet, ansvarsfull tillväxt och ett hållbart tankesätt.

Hur vi arbetar

 

Vi vet att alla människor är unika och därför krävs unika lösningar för alla våra kunder och medarbetare. Med våra kundes behov och önskemål i centrum sätter vi ihop ett team och knyter till oss de resurser och samarbetspartners vi behöver. Vi tycker att vi är som bäst när vi får vara 'spindeln i nätet' och vara kreativa när vi löser problem.

 

Trygghet är viktigt för oss. I ledande funktioner jobbar vi nära varandra så det finns alltid någon hos oss som kan hjälpa till även om din verksamhetschef är på semester. Det skapar kontinuitet både för oss som organisation och för våra kunder. Vi är en så kallad "platt" organisation utan mellanchefsnivåer och krångliga administrativa rutiner.

 

Hos oss får du en verksamhetschef som är din kontaktperson så att kunder och medarbetare alltid kan vända sig till en och samma person med sina frågor.

Vi som jobbar har många år i branschen och med personlig assistans. Vår passion är att överträffa våra kunders förväntningar och vi är övertygade om att det är en av orsakerna till att så många väljer Helsa.

BESÖKSADRESS
Storgatan 38
903 26 Umeå
E-POST
TELEFON
090 - 206 08 80
© 2021 Copyright Helsa Omsorg och Bemanning i Norden AB
Organisationsnummer: 556918-2024
Se mer information om bolaget i vår Transparensredovisning
Helsa Omsorg bedriver verksamhet med tillstånd från IVO, Inspektionen för vård och omsorg.
Medlem i
Vi har kollektivavtal.
FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER
  • Följ oss på Facebook
  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på LinkedIn
Länk till Vårdföretagarna
Personlig Assistans - Famijehem - Omsorg
  • Följ Helsa Omsorg på Facebook
  • Följ Helsa Omsorg på Instagram
  • Följ Helsa Omsorg på LinkedIn