Assistans Umeå, Assistans Sollefteå, Assistans Storuman, Assistans Nordmaling, Assistans Örnsköldsvik

Historik

 

Helsa startades 2012 med visionen av att bli ledande i Norrland på kvalitet och trogen ansatsen i den rättighetslagstiftning som heter Lagen om stöd till vissa funktionshindrade, LSS. Tanken om att stöd och service till de som behöver är en rättighet bär vi med oss även i vår familjehemsvård och våra omsorgstjänster.

 

2016 fick Helsa en ny ägarstruktur bestående av Umeåbaserade entreprenören och företagaren Joakim Wiklund samt en av Helsas grundare Beatrice Ikonen. I och med den nya ägarstrukturen flyttades huvudkontoret från Sundsvall till Umeå. Idag har vi regionkontor i Örnsköldsvik och Stockholm samt huvudkontor i Umeå.

De ambitioner som Helsa startades med finns fortfarande kvar i företaget men vi har lagt till fler ambitioner och långsiktiga strategier för att nå våra mål. Vi vill jobba med organisk tillväxt, vilket innebär att vi inte söker expandera via riskkapital. Helsa är och skall vara ett ägarlett företag. Vi vill jobba hållbart och har en strategi för hållbart tänkande både socialt och ekologiskt.

Hur vi arbetar

 

Vi vet att alla människor är unika och därför krävs unika lösningar för alla våra kunder och medarbetare. Med våra kundes behov och önskemål i centrum sätter vi ihop ett team och knyter till oss de resurser och samarbetspartners vi behöver. Vi tycker att vi är som bäst när vi får vara 'spindeln i nätet' och vara kreativa när vi löser problem.

 

Trygghet är viktigt för oss. I ledande funktioner jobbar vi nära varandra så det finns alltid någon hos oss som kan hjälpa till även om din verksamhetschef är på semester. Det skapar kontinuitet både för oss som organisation och för våra kunder. Vi är en så kallad "platt" organisation utan mellanchefsnivåer och krångliga administrativa rutiner.

 

Hos oss får du en verksamhetschef som är din kontaktperson så att kunder och medarbetare alltid kan vända sig till en och samma person med sina frågor.

Vi som jobbar har många år i branschen och med personlig assistans. Vår passion är att överträffa våra kunders förväntningar och vi är övertygade om att det är en av orsakerna till att så många väljer Helsa.

Besöksadress                                         E-post                                 Telefon

Storgatan 38, 903 26 UMEÅ         info@helsaab.se          090 - 206 08 80